OM OSS

Framtidensvård är en samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Vi erbjuder information och vägledning inom hälsa. Du hittar olika tjänster om hälsa och vård inom hela Sverige.

Oavsett om du är här för att lära dig mer om ett hälsotillstånd, hitta en rätt vårdenhet eller få några tips för en hälsosammare livsstil så är du på rätt plats. Du hittar innehåll som är informativt, lätt att förstå och engagerande. Du hittar också ett medkännande av proffs som verkligen bryr sig om människor.

Framtidensvård ägnar sig åt att göra hälso- och hälsoinformation tillgänglig, förståelig och handlingsbar så att läsarna kan fatta bästa möjliga beslut om sin hälsa. 

Villkor

Vårt innehåll är endast av informativt syfte och är inte avsett att ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Sök alltid råd från din läkare eller annan kvalificerad vårdgivare om du har frågor angående ett medicinskt tillstånd. Om du tror att du kan ha en medicinsk akutsituation, kontakta din läkare eller ring 112 omedelbart. 

Våra webbplats fungerar under en uppförandekod för att uppmuntra välkomnande, varierande och inkluderande interaktioner.

Tack för att du är här